Suusopreis.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Susanne

Forien

Haai Suus,
Hoorde dat t allemaal ff anders liep dan gepland... Hoe is het nu met je en wat zijn je plannen? liefs, Forien

Pa en Ma

Hoi Suus
We wensen je het allerbeste op je reis en vinden het erg moedig dat je alleen durft te gaan.Het zal zeker de reis van je leven worden,ga ervan genieten.
We gaan je volgen en genieten met je mee.

chris

veel plezier Suus!geniet er van en doe voorzichtig!!Ik hou je in de gaten!x

Kim

Vreemd om je net af te zetten Suus. Nu gaat het echt beginnen, ergens hoog in de lucht ben je nu!!

Zal je missen en zie je in Australie (hoop ik)

Dikke kus

Raymanator

Suus ik mis je nu al ;) ik hoop dat je veilig bent aangekomen. Geniet en doe voorzichtig!!!!! Laat maar weten op FB wanneer we kunnen skypen! kus Ray

Angelina Zweers.

He Susanne,

Meiske lief, ik bewonder je doorzettingsvermogen. Toppie! Ik vind je dapper en wens je een succesvolle reis toe. Ga ervoor! Ik reis met je mee! Heel veel liefs en een dikke kus van, je oma Angelina.