Bye Bye Cambodja, Hello Vietnam!
Heerlijk je verhalen Suus! Geniet vooral! Al die dingen die je opnoemt die je mist: heel herkenbaar maar als je terug bent kun je dat dubbel en dwars nog jaaaaaren inhalen en denk je mijmerend terug aan je reis. Dus: je weet wat je te doen staat! :)
X Floor
Heel veel plezier n Vietnam! Sammie en ik hebben van de week voor het eerst gegeten bij een vietnamees restaurant en het eten is heerlijk! Dus geniet er van! Dikke kus Gwennie
Hey mop!! We missen jou ook hoor! Maar als je weer in nl bent kom je zo weer in die sleurrrrr... Dus ik zeg: lekker blijven genieten daar ;) !!! Ben blij dat je Cambodja ook heel leuk en indrukwekkend vond, dat is mij ook altijd zo bij gebleven. Vietnam wordt ook vast top! Spreek je snel!!! Veel xxxxx ons
Klinkt goed allemaal suusje! Wij zijn juist allemaal jarloers op jou ;) snap ook heel goed dat je alles mist hoor hier, maar geloof mij nou maar... Als je hier bent is alles heel normaal en klinken die verhalen van jou weer uber chill!!! Dus ik zeg lekker daar blijven en genieten!!! En tijd maken om met mij de skypen haha! Have fun in Vietnam!!!! kussssssss Ray
hi mop!
wauw wat een mooie verhalen:) vooral de witte standen en bijzondere eilandjes klinken goed! Die cocktails weet jij wel raad mee ja, hahah!
lekker genieten daar, contacten! dikke kus
Hi Suus!
Wauw vette foto's hoor van Cambodja! Dat lijkt me cker ook wel wat om eens heen te gaan!
Die Soraya van dit huisje had dezelfde ervaring met de kinderen daar... nooit echt kinderfan geweest maar daar helemaal verliefd op ze allemaal haha
En heb je een beetje goed/genoeg meegenomen qua spulletjes? Kan me wel voorstellen dat je wel zin hebt eens in nieuwe 'garderobe' ;)
Enjoy! Kus!
He Suus,
Ik ben erg benieuwd hoe je Vietnam gaat vinden! Voor nieuwe kleren moet je naar Hoi An. Daar heb je in iedere straat wel 10 winkels waar je heel goedkoop kleding kan laten maken!!! En het is nog een heel mooi plaatsje ook.
xxx Bar
Haha, ja ik ken dat maar al te goed: ik ben m'n kleren inmiddels ook totaal beu! Heb gelukkig al een paar nieuwe dingen gekocht. Toch altijd nog liever die bekende rokjes en topjes dan die dikke wintertruien en lange broeken!
Moest erg veel moeite doen om je weer te vinden, maar gelukt!Wat een fantastische reizen maak je toch. Wat zul jij veel te vertellen hebben als je weer terug bent hier.
Ik wens je nog een heel fijne tijd toe, wees voorzichtig meisje. Heel veel liefs van mij.